1. Кога и как се извършва доставката? Кой доставя?

Доставката в общият случай се извършва на следващият работен ден след като сте поръчали и сме се обадили за потвърждение на поръчката. Всички наши продукти се доставят от фирма “ЕКОНТ ЕКСПРЕС” ООД. На практика нашите клиенти ще могат да вземат техните поръчки от офис на Еконт. В доста от населените места в страната вече има офиси на Еконт, което прави доставката до такъв офис предпочитана. Повечето офиси работят сутрин от 9:30 до 18 или 19 часа, това е добър времеви интервал, в който може да получите поръчката си. Отделно дори да не може да я вземете в деня, когато пристигне не е проблем да отидете след ден или два, тя пак ще бъде там и ще Ви чака!

  1. Кога ще си получа поръчката?

Много често срещан и важен въпрос заедно с този за цената на доставката. Ние от Zavinoto.com знаем добре колко е важна бързата доставка, тъй като понякога нашите клиенти поръчват продукти, за да изненадат близък човек за някакъв повод, в подобни ситуации е необходимо да се реагира бързо, защото иначе ще бъде пропуснат момента. Затова се стремим да доставяме нашите поръчки възможно най-бързо, като разбира се се съобразяваме с работното време на куриерските фирми, с които работим. Попринцип доставяме от 24 до 48 часа след поръчка. Изключение са почивните дни като събота и неделя. Така например поръчки направени в събота се изпращат в понеделник (като първи работен ден след неработните).

  1. Kaк ще разбера кога пратката е в офис на Еконт ?

Ще бъдете уведомени за доставката от Еконт. Това означава, че ако сте поръчали продукти до офис на Еконт, ще получите SMS в деня, в който пратката е вече пристигнала. СМС-ът ще съдържа номер на товарителница, адрес на офиса на Еконт, където е пратката, както и цената на продуктите + тази на доставката.

 

  1. Може ли друг да ми вземе пратката?

Да няма никакъв проблем. Приятел, роднина или просто познат може да вземе вашата пратка, ако е на адреса или пък дори от офис на Еконт. Единствено е необходимо да знае вашите имена като получател, да кажа че ще вземе пратката вместо Вас и разбира се да заплати сумата, която е дължима.