Гроздомелачки

Гроздомелачка стандартна

115,00 лв.

Комбинирана мелачка електрическа

300,00 лв.

Гроздомелачка с ронкачка Fibreno 10

600,00 лв.

Гроздомелачка с ронкачка Fibreno 20

960,00 лв.

Гроздомелачка с ронкачка Fibreno 20 ИНОКС

1600,00 лв.

Поставка за гроздомелачка

120,00 лв.

Гроздомелачка с ронкачка и помпа Fibreno 25

1900,00 лв.

Гроздомелачка с ронкачка и помпа Fibreno 25 ИНОКС

3200,00 лв.

Маркуч 19 мм.

3,00 лв.

Маркуч 50 мм.

9,00 лв.